Svensexa och möhippa

Att ha din svensexa eller möhippa hos oss är ett klokt beslut. Stockholmsbastuflotte är en perfekt samlingsplats plats där ni tillsammans kan både stoja och leka men även ta det lugnt och slappa.

Vi kan utan tvekan säga att en kväll med kompisarna på flotten aldrig är fel – något våra kunder också kan intyga. Atmosfären på Stockholmsbastuflotte är alltid avslappnad och vår besättning ser till att ni både har en trevlig eller om ni så vill – vild resa.

Vi kan i samband med svensexan eller möhippan ordna en rad olika aktiviteter att välja mellan där den populäraste är att testa på någon av våra vattensporter, där ring och wakeboard var fjolårets mest populära grenar. På bastuflotten finns även Singstar och Guitar Hero för de som vill hålla sig torra. Ett komplett PA system ger också tillsammans med rökmaskiner och ljusutrustning ett flytande disco om andan faller på.

Vi kan ordna med transport både på land och till sjöss. Vill du hellre ha din svensexa eller möhippa mitt inne i centrala Stockholm, ordnar vi även det och tar oss till dig. Mat och tilltugg på flotten serveras i samarbete med Jungfrusunds Resturang, där vår specialare ”Bastuburgaren” mättar och stärker efter en lång dag på sjön.

Ett lyckat paket om du har svårt att bestämma dig är en tur med totalt 3h bastu och 1h vattensport som aktivitet under turen. Då får ni både tid för låta brudgummen / bruden åka ring och ta det lugnt i den varma bastun. Självklart kan vi skräddarsy alla former av upplägg till alla typer av svensexor och möhippor.

Priser

Stockholmsbastuflotte hyrs per h där minimum antalet är 2h. Aktiviteter och mat debiteras extra. Aktiviteter nyttjas under den tiden man hyr bastuflotten. I priset ingår besättning, snacks samt handdukar. Musikanläggning finns att koppla upp sig mot samt grill och kylmöjligheter.

Hyra av flotten
2h: 5900kr
3h: 7900kr
4h: 9900kr
Mer än 4h: Offert

Vi utgår från Jungfrusunds marina Ekerö. Men under högsäsong och lördagar utgår vi från Norr Mälarstrand.

Aktiviteter
Wakeboard/Vattenskidor/Ring: 3000kr
RIB Charter från 8000kr
Watertaxi från 3500kr

Mat & dryck
Det går bra att ta med egen mat och dryck. Grill och kylmöjligheter finns ombord. Önskar ni en Sushibuffé från MGL så kontakta oss.

Kontakta oss

Jungfrusundsmarina
Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö [KARTA]

Telefon: 070-403 31 06
E-post: info@stockholmsbastuflotte.se
Konstruktion

Bastuflotten är byggd i två plan med soldäck på det övre. Bastuenheten drivs av ett kraftigt vedeldat bastuaggregat. Bastun rymmer 12 personer och har ett stort panorma fönster ut mot vattnet vilket erbjuder en oförglömlig vy. Bastufllotten har ett högtalarsystem som ger möjligheter till dans på kvällskvisten och även en storbilds-tv för underhållning och tv-spel. Är du badsugen finns ett hopptorn på övervåningen för de modiga som erbjuder ca 5m fallhöjd.

Säkerhet
Stockholmsbastuflotte är måna om sina passagerares säkerhet. Vi som jobbar med flotten är alla välutbildade Detta medför att du alltid åker säkert med Stockholmsbastuflotte.

Miljö
Vi använder oss alltid av miljövänliga bränslen och källsorterar även allt avfall. Våra vattenskotrar och vattenskidbåtar är alla av nya miljövänliga modeller.