Priser och bokningsförfrågan

Vänligen kontakta oss via mail på info@stockholmsbastuflotte.se.  Vi återkommer inom 24h.

Vi behöver följande information:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

När vill du hyra bastuflotten? (datum, start och sluttid)

Bastuflotten tar 12 personer vid färd. Vi kan dock göra extra arrangemang om ni skulle vara flera. Hur många personer är ni?

1-1212-2020+

Övriga önskemål (transporter, mat, aktiviteter)

Priser

Stockholmsbastuflotte hyrs per h där minimum antalet är 2h. Aktiviteter och mat debiteras extra. Aktiviteter nyttjas under den tiden man hyr bastuflotten. I priset ingår besättning, snacks samt handdukar. Musikanläggning finns att koppla upp sig mot samt grill och kylmöjligheter.

Hyra av flotten
2h: 5900kr
3h: 7900kr
4h: 9900kr
Mer än 4h: Offert

Vi utgår från Jungfrusunds marina Ekerö. Men under högsäsong och lördagar utgår vi från Norr Mälarstrand.

Aktiviteter
Wakeboard/Vattenskidor/Ring: 3000kr
RIB Charter från 8000kr
Watertaxi från 3500kr

Mat & dryck
Det går bra att ta med egen mat och dryck. Grill och kylmöjligheter finns ombord. Önskar ni en Sushibuffé från MGL så kontakta oss.

Kontakta oss

Jungfrusundsmarina
Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö [KARTA]

Telefon: 070-403 31 06
E-post: info@stockholmsbastuflotte.se
Konstruktion

Bastuflotten är byggd i två plan med soldäck på det övre. Bastuenheten drivs av ett kraftigt vedeldat bastuaggregat. Bastun rymmer 12 personer och har ett stort panorma fönster ut mot vattnet vilket erbjuder en oförglömlig vy. Bastufllotten har ett högtalarsystem som ger möjligheter till dans på kvällskvisten och även en storbilds-tv för underhållning och tv-spel. Är du badsugen finns ett hopptorn på övervåningen för de modiga som erbjuder ca 5m fallhöjd.

Säkerhet
Stockholmsbastuflotte är måna om sina passagerares säkerhet. Vi som jobbar med flotten är alla välutbildade Detta medför att du alltid åker säkert med Stockholmsbastuflotte.

Miljö
Vi använder oss alltid av miljövänliga bränslen och källsorterar även allt avfall. Våra vattenskotrar och vattenskidbåtar är alla av nya miljövänliga modeller.