Företagsevent

Ta med dina kunder och anställda på en annorlunda och garanterad uppskattad aktivitet. Företagsevent på bastuflotten är ett perfekt sätt att skapa och stärka nya och gamla relationer. Under avslappnade former får ni chansen att umgås, äta och göra olika aktiviter -allt iförda badbyxor. En kväll på bastuflotten är en aktivitet som passar alla åldrar och fysiker. Med vårt utbud av aktiviter finns det något för alla att roa sig med.

Stockholmsbastuflotte erbjuder kompletta paket för företag där allt från transport, mat och aktiviter är ordnat. Tillsammans med Jungfrusunds Resturang kan vi även erbjuda middagar och konferenser för större sällskap där bastuflotten finns tillgänglig under hela kvällen för rekreation.

Fjolårets säsong hade vi både stora och små företag som besökare och utifrån de olika förutsättningarna skapade vi ett event som passade och som alltid var mycket uppskattade.

Priser

Stockholmsbastuflotte hyrs per h där minimum antalet är 2h. Aktiviter och mat debiteras extra. Aktiviter nyttjas under den tiden man hyr bastuflotten och vill man bara nyttja någon aktivtet utan att hyra bastuflotten går det också bra. I priset ingår besättning, snacks samt handukar.

Hyra av flotten
2h: 4900kr
3h: 6900kr
4h: 8900kr
Mer än 4h: Offert

Transport av flotten till annan start/slutplats än hemmahamn:
Offert

Aktiviteter
Wakeboard/Vattenskidor/Ring: 2000kr/h
Vattenskoter: 2000kr/h
Vattenskotersafari: Offert
Singstar/GuitarHero: 500kr
Båtcharter: Offert

Mat
Offert

Dryck
Egen dryck kan tas med. Vid övriga önskemål kontakta oss.

Kontakta oss

Jungfrusundsmarina
Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö [KARTA]

Telefon: 070-403 31 06
E-post: info@stockholmsbastuflotte.se
Konstruktion

Bastuflotten är byggd i två plan med soldäck på det övre. Bastuenheten drivs av ett kraftigt vedeldat bastuaggregat. Bastun rymmer 12 personer och har ett stort panorma fönster ut mot vattnet vilket erbjuder en oförglömlig vy. Bastufllotten har ett högtalarsystem som ger möjligheter till dans på kvällskvisten och även en storbilds-tv för underhållning och tv-spel. Är du badsugen finns ett hopptorn på övervåningen för de modiga som erbjuder ca 5m fallhöjd.

Säkerhet
Stockholmsbastuflotte är måna om sina passagerares säkerhet. Vi som jobbar med flotten är alla välutbildade Detta medför att du alltid åker säkert med Stockholmsbastuflotte.

Miljö
Vi använder oss alltid av miljövänliga bränslen och källsorterar även allt avfall. Våra vattenskotrar och vattenskidbåtar är alla av nya miljövänliga modeller.