Aktiviteter

Stockholmsbastuflotte har en rad olika aktiviter för alla åldrar och humör. Alla aktiviter utförs tillsammans med erfarna instruktörer och med komplett utrustning.

Vattenskidor/Wakeboard och ring
Ett oförglömligt minne är att få åka vattenskidor efter en riktig båt med en elitåkare som lär dig alla knep för att kunna glida över vattnet som du aldrig gjort förut. Föredrar du wakeboard eller tube (ring) kan du även åka det. En favorit är dubbelringen där två personer åker samtidigt på varisin ring. Något som garanterat bjuder på mycket skratt, både för de som åker och för de som tittar på.
Pris: 2000kr/h

Vattenskoter och vattenskotersafari
Hyr en vattenskotter och gasa av er under bastubesöket!
Vill ni uppleva Mälaren på ett sätt ni aldrig gjort förut kan ni boka vattenskotersafari, På snabba och moderna vattenskotrar kryssar vi fram i vikar och kanaler. Vi stannar och hoppar från höga klippor och guiderna tar dig till platser du aldrig besökt tidigare. Rekommenderas starkt för mindre sällskap.
Pris vattenskoter: 2000kr/h
Pris vattenskotersafari:
Offert

Karaokekväll
Sjung ut mitt i mälaren. På Stockholmsbastuflotte kan du och ditt sällskap göra upp om titeln som mälarens bästa sångare. Med programmet Singstar kan du välja mellan fleratalet låtar och tävlingsalternativ. Vill du hellre spela gitarr rekommenderar vi Guitar Hero.
Pris: 500kr

Båtcharter
Det bästa sättet att ta sig till och från flotten. Bli upphämtad mitt i stan och och ta alla kompisar med dig direkt ut till bastuflotten som ligger uppvärmd och väntar.
Pris: Offert

Priser

Stockholmsbastuflotte hyrs per h där minimum antalet är 2h. Aktiviter och mat debiteras extra. Aktiviter nyttjas under den tiden man hyr bastuflotten och vill man bara nyttja någon aktivtet utan att hyra bastuflotten går det också bra. I priset ingår besättning, snacks samt handukar.

Hyra av flotten
2h: 4900kr
3h: 6900kr
4h: 8900kr
Mer än 4h: Offert

Transport av flotten till annan start/slutplats än hemmahamn:
Offert

Aktiviteter
Wakeboard/Vattenskidor/Ring: 2000kr/h
Vattenskoter: 2000kr/h
Vattenskotersafari: Offert
Singstar/GuitarHero: 500kr
Båtcharter: Offert

Mat
Offert

Dryck
Egen dryck kan tas med. Vid övriga önskemål kontakta oss.

Kontakta oss

Jungfrusundsmarina
Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö [KARTA]

Telefon: 070-403 31 06
E-post: info@stockholmsbastuflotte.se
Konstruktion

Bastuflotten är byggd i två plan med soldäck på det övre. Bastuenheten drivs av ett kraftigt vedeldat bastuaggregat. Bastun rymmer 12 personer och har ett stort panorma fönster ut mot vattnet vilket erbjuder en oförglömlig vy. Bastufllotten har ett högtalarsystem som ger möjligheter till dans på kvällskvisten och även en storbilds-tv för underhållning och tv-spel. Är du badsugen finns ett hopptorn på övervåningen för de modiga som erbjuder ca 5m fallhöjd.

Säkerhet
Stockholmsbastuflotte är måna om sina passagerares säkerhet. Vi som jobbar med flotten är alla välutbildade Detta medför att du alltid åker säkert med Stockholmsbastuflotte.

Miljö
Vi använder oss alltid av miljövänliga bränslen och källsorterar även allt avfall. Våra vattenskotrar och vattenskidbåtar är alla av nya miljövänliga modeller.