Aktiviteter

Stockholmsbastuflotte har en rad olika aktiviter för alla åldrar och humör. Alla aktiviter utförs tillsammans med erfarna instruktörer och med komplett utrustning.

Vattenskidor/Wakeboard och ring
Ett oförglömligt minne är att få åka vattenskidor efter en riktig båt med en elitåkare som lär dig alla knep för att kunna glida över vattnet som du aldrig gjort förut. Föredrar du wakeboard eller tube (ring) kan du även åka det. En favorit är dubbelringen där två personer åker samtidigt på varisin ring. Något som garanterat bjuder på mycket skratt, både för de som åker och för de som tittar på.
Pris: 2000kr/h

Vattenskoter och vattenskotersafari
Hyr en vattenskotter och gasa av er under bastubesöket!
Vill ni uppleva Mälaren på ett sätt ni aldrig gjort förut kan ni boka vattenskotersafari, På snabba och moderna vattenskotrar kryssar vi fram i vikar och kanaler. Vi stannar och hoppar från höga klippor och guiderna tar dig till platser du aldrig besökt tidigare. Rekommenderas starkt för mindre sällskap.
Pris vattenskoter: 2000kr/h
Pris vattenskotersafari:
Offert

Karaokekväll
Sjung ut mitt i mälaren. På Stockholmsbastuflotte kan du och ditt sällskap göra upp om titeln som mälarens bästa sångare. Med programmet Singstar kan du välja mellan fleratalet låtar och tävlingsalternativ. Vill du hellre spela gitarr rekommenderar vi Guitar Hero.
Pris: 500kr

Båtcharter
Det bästa sättet att ta sig till och från flotten. Bli upphämtad mitt i stan och och ta alla kompisar med dig direkt ut till bastuflotten som ligger uppvärmd och väntar.
Pris: Offert

Priser

Stockholmsbastuflotte hyrs per h där minimum antalet är 2h. Aktiviteter och mat debiteras extra. Aktiviteter nyttjas under den tiden man hyr bastuflotten. I priset ingår besättning, snacks samt handdukar. Musikanläggning finns att koppla upp sig mot samt grill och kylmöjligheter.

Hyra av flotten
2h: 5900kr
3h: 7900kr
4h: 9900kr
Mer än 4h: Offert

Vi utgår från Jungfrusunds marina Ekerö. Men under högsäsong och lördagar utgår vi från Norr Mälarstrand.

Aktiviteter
Wakeboard/Vattenskidor/Ring: 3000kr
RIB Charter från 8000kr
Watertaxi från 3500kr

Mat & dryck
Det går bra att ta med egen mat och dryck. Grill och kylmöjligheter finns ombord. Önskar ni en Sushibuffé från MGL så kontakta oss.

Kontakta oss

Jungfrusundsmarina
Bryggavägen 133, 178 31 Ekerö [KARTA]

Telefon: 070-403 31 06
E-post: info@stockholmsbastuflotte.se
Konstruktion

Bastuflotten är byggd i två plan med soldäck på det övre. Bastuenheten drivs av ett kraftigt vedeldat bastuaggregat. Bastun rymmer 12 personer och har ett stort panorma fönster ut mot vattnet vilket erbjuder en oförglömlig vy. Bastufllotten har ett högtalarsystem som ger möjligheter till dans på kvällskvisten och även en storbilds-tv för underhållning och tv-spel. Är du badsugen finns ett hopptorn på övervåningen för de modiga som erbjuder ca 5m fallhöjd.

Säkerhet
Stockholmsbastuflotte är måna om sina passagerares säkerhet. Vi som jobbar med flotten är alla välutbildade Detta medför att du alltid åker säkert med Stockholmsbastuflotte.

Miljö
Vi använder oss alltid av miljövänliga bränslen och källsorterar även allt avfall. Våra vattenskotrar och vattenskidbåtar är alla av nya miljövänliga modeller.